BİLİMSEL PROGRAM

BİLDİRİ GÖNDERİM KURALLARI

 

XXIV.Kış Sempozyumu'nda bildiri özetleri sadece bu sitede yer alan form aracılığı ile kabul edilecektir. E-posta ya da posta yoluyla gönderilen bildiri özetleri KESİNLİKLE kabul edilmeyecektir.


Gönderilen bildiriler "Sözlü" değerlendirilecektir. 


Bildiri Gönderim Son Tarihi :  05 Ocak 2022 


Bildiriler hiçbir platformda sunulmamış ve/veya yayınlanmamış olmalı, ticari bağlantı içermemelidir.


Bildiri özetiniz 300 kelimeyi geçmemelidir. 


Çalışmaların bildiri özetleri; GİRİŞ - AMAÇ, GEREÇ ve YÖNTEM, BULGULAR, TARTIŞMA - SONUÇ düzeninde, olgu sunumu bildiri özetleri GİRİŞ - AMAÇ, OLGU, TARTIŞMA - SONUÇ düzeninde yazılmalı ve bölümlendirilmelidir. Özetiniz toplam 300 kelimeyi geçmemelidir. (Anahtar kelime, kaynaklar vs. hariç)


Bildiri özetleri, formda İSTENİLDİĞİ ŞEKİLDE yazılmalıdır. Yazar ad ve kurum bilgileri bildiri metninin girileceği kutulara KESİNLİKLE yazılmamalıdır. 


Bildiri özet formu kullanıcı bazında üyelik gerektirir. Eğer daha önce bir üyelik hesabınız yoksa, formu doldurarak yeni bir hesap açtırabilirsiniz. Hesabınıza gireceğiniz e-posta adresinize aktivasyon linki gönderilecektir. 


Tüm klinik ve deneysel çalışmalar, insan veya hayvan araştırmaları, Avrupa regülasyon otoritelerine uygun etik çerçevede yapılmış olmalıdır. Etik kurul onayının alınmış olduğuna dair bilgi verilmelidir. Bilimsel Komite, gerekli görürse, onay / muafiyet belgesinin kopyasını isteyebilir.  Derlemeler ve meta-analizler etik onay gerektirmezler. Vaka sunumları için yazılı hasta onam belgesi alınamamış ise etik kurul onayı gerekmektedir


Gönderilen bildirinin geri çekilme isteği durumunda sunacağı belirtilen kişinin e-posta adresinden bir e-posta yolu ile fatih.tepecik@majorgroup.org ile iletişime geçilmelidir.

 

Tüm soru ve görüşleriniz için fatih.tepecik@majorgroup.org ile iletişime geçebilirsiniz.

Gönderilen bildirinin değerlendirilebilmesi, sunulması ve özet kitabında yer alabilmesi için kayıt esastır. Kaydınızı tamamlamayı unutmayınız